wrapper

Четверг, 26 января 2017 16:34

Завтра судитимуть Антона Геращенко за позовом журналіста

Оцените материал
(0 голосов)

Завтра, 27 січня, відбудеться перше судове засідання за позовом тележурналіста, ведучого програми «Надзвичайні новини» Костянтина Стогнія до народного депутата Антона Геращенка щодо захисту честі і гідності - йдеться на сайті «Надзвичайні новини».

Позивач звернувся до суду з проханням визнати недостовірною інформацію, яку нардеп озвучив в ефірі програми «Шустер. Live» 9 грудня 2016 року. Тоді Геращенко заявив, що Стогній був прес-секретарем міністра внутрішніх справ Захарченка.

Однак ця інформація не відповідає дійсності, оскільки Стогній звільнився з МВС ще задовго до сумнозвісних подій Євромайдану. Це доводить рапорт Костянтина Стогнія про звільнення з органів внутрішніх справ. Раніше на сайті МВС, а нині – Нацполіції, останні згадки про журналіста в якості радника міністра внутрішніх справ датуються груднем 2010 року. В свою чергу Віталій Захарченко обійняв посаду голови МВС у листопаді 2011 року.

d1d5889cc76a2c88

Позовну заяву Костянтина Стогнія розглядає Печерський районний суд міста Києва.

32f5889ccfa6b65f

Як відомо, голослівне звинувачення представника Міністерства внутрішніх справ пролунало після того, як журналісти «Надзвичайних новин» першими серйозно взалися за розслідування подій у Княжичах. Тоді ж у ефір програми вийшов сюжет про те, що у відомстві навпаки намагаються приховати.

81d5889cfd22bfa5

Прочитано 17 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.