wrapper

Пятница, 27 января 2017 19:22

На Донбасі через обстріли може статися екологічна катастрофа - Хуґ

Оцените материал
(0 голосов)

В Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ заявляють, що внаслідок бойових дій на Донбасі може статися екологічна катастрофа.

Про це сказав перший заступник голови СММ ОБСЄ в Україні Александр Хуґ під час скайп-зв’язку з Донецької області, передає УНІАН.

«СММ здійснювала моніторинг ситуації у деяких небезпечних локаціях вздовж лінії зіткнення в районі фільтрувальної станції поблизу Донецька, де зберігається хлор, та у районі фенольного заводу у Новгородському. На цих об’єктах зберігаються небезпечні речовини і будь-який хибний постріл з артилерії чи міномету, будь-який снаряд, який потрапить безпосередньо на територію цих об’єктів, призведе до витоку небезпечних речовин у грунтові води, що зрештою призведе до того, що люди будуть страждати від серйозних проблем зі здоров’ям. Якщо в резервуари, в яких зберігається хлор, потрапить снаряд, буде виток хлору і це призведе до катастрофи»,— заявив Хуґ.

Прочитано 5 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.