wrapper

Пятница, 27 января 2017 19:45

Заступник мера Ужгорода сам прийшов до прокуратури

Оцените материал
(0 голосов)

Підозрюваний в хабарництві заступник Ужгородського міського голови Іштван Цап сам з'явився до прокуратури, повідомляє ТСН.

Напередодні генпрокурор Віталій Луценко повідомив, що посадовець переховується від слідства, сьогодні ж Цап прийшов з поясненнями. Каже, що ні від кого не ховався, був у відрядженні, телефон вимкнений, бо той впав і розбився.

Звинувачення називає політично вмотивованими, каже, що грошей не брав, а ця справа зрежисована через його активну позицію в міській раді.

"Це доволі гарно зрежисована ситуація. Ворогів багато. Нами було ініційовано мораторій на виділення землі, а руки у багатьох чешуться. Ну і низка ще багатьох питань за які, як мінімум можна очікувати, що тобі спалять машину", - впевнений Цап.

Таку ж підозру, як Цапу, оголосили й депутату Ужгородської міської ради Станіславу Пономарьову. В останнього несподівано погіршився стан здоров'я і його помістили в лікарню, під цілодобовий нагляд правоохоронців. В прокуратурі кажуть, що справа ще не завершена, слідство триває і ймовірно викритих хабарників буде більше.

"Продовжують встановлюватися цікаві подробиці, тому мені б не хотілося анонсувати те, що ми з'ясували, аби спрацював ефект несподіванки. Слідство триває. Як протилежна сторона виробляє тактику захисту, ми теж маємо певні секрети", - повідомив заступник прокурора Закарпатської області Андрій Манькут.

Як повідомлялось, Іштвана Цапа підозрюють в отриманні хабаря в розмірі 45 тисяч гривень за вирішення земельних питань.

Прочитано 7 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.