wrapper

Понедельник, 30 января 2017 14:16

Обстріл Авдіївки, через який поранено місцевих жителів, прокуратура кваліфікувала як теракт

Оцените материал
(0 голосов)

Прокуратура Донецької області кваліфікувала як терористичний акт здійснений минулої неділі масований обстріл бойовиками "ДНР" м. Авдіївки та Ясинуватського району, під час якого поранень дістало троє мирних жителів, 1976-го, 1959-го та 1991 років народження.

"Терористи "ДНР" завдали цілеспрямованого вогневого удару по житлових кварталах Авдіївки, маючи достовірну інформацію про те, що в цьому районі перебувають цивільні особи. Внаслідок обстрілу троє мирних жителів дістало мінно-вибухових травм, численних осколкових поранень різних частин тіла. Нині всім громадянам надано медичну допомогу", - йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Донецької області, оприлюдненому в понеділок.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і попередньо кваліфіковано за ч. 3 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює прокуратура Донецької області.

Прочитано 7 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.