wrapper

Понедельник, 30 января 2017 16:05

У Дніпрі в 6-річного хлопчика стріляли в квартирі, а не на вулиці, як ствержували батьки

Оцените материал
(0 голосов)

У Дніпрі поліція виявила, що в хлопчика, якого було нібито поранено на вулиці, стріляв його ровесник під час ігор зі зброєю у квартирі.

Про це повідомила начальник відділу комунікацій ГУНП в Дніпропетровській області Анна Старчевська, передає видання "Мост-Днепр".

Було встановлено, що того дня потерпіла дитина зі своєю мамою перебувала в гостях у знайомих, де був ще один 7-річний хлопчик. У той момент, коли діти залишилися одні, а дорослі перемістилися на кухню, старша на рік дитина вистрілила в молодшу.

"Батьки хлопчика просто злякалися і тому розповіли історію про те, що все відбулося на вулиці. Зараз ведуться слідчі дії, оскільки 7-річна дитина не може бути суб'єктом кримінального провадження. Наразі пістолет, з якого був зроблений постріл, вилучено та проходить у справі як речовий доказ. Надалі буде проведена експертиза з метою довести, що постріл був зроблений саме з цієї зброї", - розповіла вона.

Кримінальне провадження було відкрите за статею "умисне тяжке тілесне ушкодження", проте правоохоронці не виключають перекваліфікацію виробництва на статтю "Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження".

Також ведеться відпрацювання осіб, причетних до неправдивих свідчень.

Як повідомлялось, 23 січня у Дніпрі було підстрелено шестирічного хлопчика, його в тяжкому стані доправили до лікарні. Мати стверджувла, що сина підстрелили на вулиці.

Прочитано 16 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.