wrapper

Понедельник, 30 января 2017 17:02

В Одесі продавчиня кави, яка врятувала життя людині, може стати інвалідом на все життя (ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

Звичайна продавчиня кави врятувала життя чоловіку в Одесі, йдеться в сюжеті ТСН. Торговці ринку, де продають домашніх тварин, розповіли подробиці сварки.

"Ми стоїмо, а там раптом хлопок. Таке враження, що машина вибухнула. Ми підбігли – лежить жінка. Там такий удар, що це на кабана, удар був у коліно, а пішло по стегну. Ви не бачили цю жінку, як вона кричала, як вона плакала. Це повне свавілля", - розповідають свідки.

Свідки кажуть, двоє молодиків посварилися через паркувальне місце біля Старокінного ринку. Один із них наче був напідпитку. Він дістав з автівки мисливський обріз та наставив іншому до грудей. За мить до пострілу, жінка, що продавала поруч каву, схопила рушницю та опустила її вниз. Постріл роздробив їй ногу, зараз вона в реанімації.

Під час сварки - один чоловік націлив рушницю просто у груди опонента. За мить до пострілу потерпіла жінка вхопилася за дуло й опустила його униз. Так і отримала поранення в ногу.

Конфлікт виник між чоловіками, що поруч торгують домашніми тваринами. Кажуть, його спровокував сам стрілець: навмисне розлив каву на прилавку, кричав та кидався у бійку. Коли отримав відсіч, пішов та повернувся вже зі зброєю.

Нині стрілець – у поліцейському відділку. Відкрито кримінальне провадження за замах на вбивство та нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Чоловікові загрожує до десяти років за ґратами. У пораненої ним жінки - попереду тривале лікування і реабілітація.

Нині Марині зробили операцію. З рани дістали дріб та купу металевого мотлоху. Її колінний суглоб роздроблений ущент. Медики кажуть, що загрози життю більше немає, йдеться у сюжеті ТСН.12:00.

"Надходила вона у важкому стані. Стан стабілізовано нині, вона поки перебуватиме у нас (у реанімації) потім ми її переведемо у травматологічне відділення. Ногу збережено", - повідомив ординатор відділення інтенсивної терапії Одеської міської клінічної лікарні №11 Олександр Коробцов.

Чоловік постраждалої переживає, що з таким пораненням жінка залишиться інвалідом на все життя.

 

Прочитано 29 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.