wrapper

Четверг, 02 февраля 2017 14:26

У Києві пояснили, чим корисні вуличні коти та що з ними робити (ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

2 лютого 2017 року в прес-центрі в інформаційного агентства "Главком" відбулась прес-конференція на тему: «Вуличні коти. Доля бути замурованим у підвалі».

У заході прийняли участь Олександра Мизінова, директор притулку для бездомних тварин «Сіріус»; Вікторія Кирилюк, волонтер, авторка петиції про визнання вуличних котів частиною екосистеми міста Києва.

Учасники прес-конференції розповіли про ситуації, що виникають із утепленням будинків, зокрема підвальних приміщень, яка призводить до загибелі вуличних тварин. Дали рекомендації, як правильно проводити утеплювальні роботи, аби зберегти життя тварин. Розповіли, як покращити ситуацію з безпритульними тваринами на прикладі як вітчизняного досвіду, так і іноземного. Розповіли про наміри створення петиції щодо визнання вуличних котів частиною екосистеми Києва.

Прочитано 667 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.