wrapper

Пятница, 03 февраля 2017 08:49

В Авдіївці отримав поранення британський фотожурналіст

Оцените материал
(0 голосов)

2 лютого внаслідок обстрілу російсько-окупаційними військами населеного пункту Авдіївка постраждав британський фотограф Крістофер Нунн. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Із травмою лівого ока його евакуювали до 66 військового медичного госпіталю, звідки після огляду доправили до обласної клінічної лікарні ім. І.І.Мечникова міста Дніпро для надання кваліфікованої медичної допомоги" - йдеться в повідомленні.

Також про пораненнч іноземного фотографа в Авдіївці згадує й голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський:

"Поранення в лице отримав іноземний фотожурналіст" - написав він в Фейсбуці.

Прочитано 12 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.