wrapper

Пятница, 03 февраля 2017 14:47

На Майдані прощалися з бійцем, що пожертвував роботою в університеті заради миру в Україні (ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

Загиблий під Авдіївкою викладач юридичного факультету Чернівецького національного університету Леонід Дергач повернувся на фронт після мобілізації.

Про це розповів побратим Дергача під час прощання на Майдані, — передає Еспресо.TV.

«Ми прощаємось з людиною, яка була взірцем, прикладом для нас. Ми з Леонідом розпочали служити українському народові 2015 року. Він дійсно був чудовою людиною, прикладом для своїх бійців, для інших підрозділів», — заявив побратим Дергача.

За словами побратима загиблого, Дергач ходив на всі виходи «першим з усіх».

«Він завжди думав про своїх побратимів і планував завдання так, щоб вийти без втрат. І, на щастя, ми вийшли без них. Всі, хто з ним служив, повернулися додому. Леонід обрав інший шлях і далі продовжив служити українському народові. Будучи викладачем юридичної кафедри, він підписав контракт із ЗСУ. Ми хочемо йому подякувати, що ми повернулися живими», — заявив побратим загиблого.

Прочитано 31 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.