wrapper

Пятница, 03 февраля 2017 17:08

В Мар'їнці під обстрілами ховали 7-річного хлопчика з бабусею (ФОТО)

Оцените материал
(0 голосов)

Сьогодні в Мар'їнці поховали 7 річного Богдана, і його бабусю Ніну. Під час похорону постійно лунали вибухи - пишуть на сторінці "Марьинка Центр Помощи" в Фейсбуці.

"Під час похоронної панахиди, яку вів пастор Олександр Хомченко постійно йшов обстріл. Не було довгої похоронної процесії, духового оркестру, полум'яних промов, лише коротка проповідь з молитвою, під гуркіт канонади. Ще стояла група співчуваючих людей скорботних про трагедію, які придушували в собі страх, що нагнітається залпами мінометів" - йдеться в повідомлені.

Зазначено, що до організації похорону долучились ційськово-цивільна адміністрація, батьківський комітет і працівники Мар'їнської школи 2 та інші.

"Тепер мати Богдана, залишилася одна з десятирічним сином, без житла і засобів існування. Будинок не придатний до житла, так як вигорів зсередини і покритий гаром, а останнім часом сім'я жила, тільки за рахунок пенсії бабусі. Зараз представник уповноваженого президента у справах дітей та деякі інші організації, шукають можливість вивезти Тетяну з 10 річним сином і надавати подальшу Допомога у відновленні повноцінного життя. Ми так само опікуємося Тетяну і допомагаємо пережити цю трагедію" - пише "Марьинка Центр Помощи".

Прочитано 613 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.