wrapper

Пятница, 03 февраля 2017 18:50

Пішов з життя мер Луцька Микола Романюк

Оцените материал
(0 голосов)

Пішов з життя мер Луцька Микола Романюк. Про це повідомляє офіційний сайт Луцької міської ради.

" Луцька міська рада та виконавчий комітет із сумом повідомлять, що сьогодні, 3 лютого, на 59-му році життя помер Луцький міський голова Микола Романюк.
Вічна йому пам'ять" - йдеться в повідомлені.

Спійчуття з приводу смерті висловив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик. Відповідне повідомлення опубліковане на сайті Волинської ОДА:

"3 лютого 2017 року стало сумним днем для Волині. Передчасно пішов із життя Микола Романюк – Луцький міський голова, людина, внесок котрої у розвиток обласного центру та регіону загалом – колосальний.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик від імені усієї громади Волині висловлює щирі співчуття родині Миколи Ярославовича. Весь край сумує разом із рідними та близькими людини, котра залишила вагомий слід у історії Луцька та області. Сьогодні зупинилося серце мудрого та принципового керівника, котрий любив Луцьк та його громадян, порядної та щирої людини. Пекучий біль скорботи та сум – у серцях кожного, хто знав Миколу Романюка. Видатний волинянин, кавалер ордену «За заслуги» ІІІ, ІІ та І ступенів, екс-голова облдержадміністрації. Він із честю пройшов свій земний шлях і у серцях волинян назавжди зостанеться безумовним моральним авторитетом. Світлий спомин про Миколу Ярославовича житиме у душі та серці Волині. Вічна йому пам’ять" - йдеться в повідомленні.

Відомо, що Микола Романюк був госпіталізований 31 січня і перебував на лікуванні в Луцькій міській клінічній лікарні. Офіційну заяву родини мера про це вчора оприлюднили місцеві ЗМІ Луцька.

"Протягом декількох останніх годин містом поширилась інформація щодо госпіталізації та важкого стану Луцького міського голови Миколи Романюка. З метою уникнення всіляких непорозумінь і неточностей, повідомляємо, що Микола Ярославович дійсно був госпіталізований 31 січня цього року і перебуває на лікуванні в Луцькій міській клінічній лікарні" - йшлося у заяві.

Офіційно діагноз та причину смерті поки що не повідомляють. Як повідомляє "Українська правда", у луцькій міській лікарні, куди було госпіталізовано Романюка, відмовились називати діагноз:

"Причину смерті там не розкривають, бо діагноз – це конфіденційна інформація" - пише видання.

Сайт міської ради повідомляє, що 4 та 5 лютого у Луцьку оголошено днями жалоби. Відповідне розпорядження про це підписав перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

"На знак скорботи за померлим будуть приспущені державні прапори України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ, організацій на території міста.

Буде обмежено проведення розважально-концертних заходів на території міста, заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті" - йдеться в повідомлені.

"Україна небайдужа"

Прочитано 3961 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.