wrapper

Суббота, 04 февраля 2017 18:20

В Луганську разом з автомобілем вибухнув "начальник управління міліції "ЛНР" (ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

В суботу вранці в Луганську вибухнув позашляховик Toyota. Про це з посиланням на структури бойовиків повідомляє РИА Новости.

"Близько 8 ранку пролунав вибух на одній з вулиць в районі центру міста. Очевидці повідомили, що підірваний позашляховик марки Toyota", - повідомив співрозмовник агентства.

В результаті вибуху автомобіля в центрі Луганська в суботу загинув "начальник управління Народної міліції" терористичної організації "ЛНР" Олег Анащенко. Про це повідомляє ресурс бойовиків "Луганський інформаційний центр" з посиланням на "прес-службу Народної міліції". В ЛНР назвали вибух терактом.

"4 лютого в 07.50 на вулиці Краснознаменній у районі кварталу Мирний в результаті терористичного акту - підриву автомобіля - убитий начальник управління Народної міліції ЛНР полковник Анащенко О. В.", - йдеться в повідомленні.

У підірваному автомобілі, крім Анащенка, перебувала ще одна людина, вона також загинула.

"Оборонне відомство" терористичної організації "ЛНР" вважає, що підрив автомобіля в Луганську, в результаті якого загинув "начальник управління Народної міліції" Олег Анащенко, був здійснений співробітниками українських спецслужб.

Про це ресурсу бойовиків "Луганський інформаційний центр" заявив "офіційний представник Народної міліції" Андрій Марочко.

"Імовірно, теракт здійснений українськими спецслужбами з метою дестабілізації обстановки в Республіці", - сказав він.

"Замовників і виконавців цього жахливого терористичного акту ми обов'язково знайдемо, і вони понесуть заслужене покарання", - запевнив Марочко.

652e98c-anaschenko

Прочитано 27 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.