wrapper

Суббота, 04 февраля 2017 18:35

В Авдіївці знов обстрляли електриків

Оцените материал
(0 голосов)

Роботи з відновлення електропостачання до Авдіївки та Донецької фільтрувальної станції перервано: бойовики обстріляли українських електриків, які проводили ремонтні роботи. Про це йдеться у повідомленні місії ОБСЄ та віце-прем’єра Геннадія Зубка.

"ДФС: роботи перервано. Режим припинення вогню порушено. Цивільне населення продовжує страждати. Припиніть вогонь зараз", - заявили у СММ ОБСЄ.

Як повідомив прес-секретар президента Святослав Цеголко, віце-прем’єр Геннадій Зубко поінформував главу держави про те, що відновити ремонтні роботи біля Авдіївки не вдалося через прицільний вогонь бойовиків.

"Попри режим тиші, російські бойовики обстріляли українських електриків, які проводили ремонтні роботи для відновлення постачання електроенергії до Авдіївки. ... Відновити ремонтні роботи не вдалося через прицільний вогонь. Відповідну інформацію надіслано ОБСЄ та нашим міжнародним партнерам. Україна вимагає від Росії негайно припинити вогонь", - йдеться у повідомленні.

 

Прочитано 10 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.