wrapper

Понедельник, 06 февраля 2017 15:44

"Самопоміч" вимагатиме відставки міністра з питань тимчасово окупованих територій та ВПО

Оцените материал
(0 голосов)

 Заступник Голови Верховної Ради Оксана Сироїд заявила, що фракція "Об'єднання "Самопоміч" вимагатиме відставки міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадима Черниша.

Про це вона сказала журналістам у понеділок у кулуарах Верховної Ради, повідомляє Укрінформ.

"Ми ("Самопоміч"- ред.) будемо беззастережно вимагати прийняття закону про тимчасово окуповану територію України, прийняття документа про відповідальність Росії за окупацію і будемо вимагати відставки міністра з питань окупованих територій, тому що його діяльність спрямована на підрив української державності. Він, на жаль, виконує російські вказівки, вказівки російського керівництва", - сказала Сироїд.

При цьому віце-спікер підкреслила, що торгівля України з окупованою територією є неприйнятною.

Прочитано 5 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.