wrapper

Понедельник, 06 февраля 2017 16:06

Суд окупантів залишив під вартою Ахтема Чийгоза (ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

Адвокат Микола Полозов повідомляє, що так званий суд не задовольнив апеляцію на продовження арешту заступникові голови Меджлісу Ахтему Чийгозу.

Про це Полозов написав у Твіттері.

"Порадившись на місці, судді вирішили залишити Ахтема Чийгоза під вартою. 

Адвокат Микола Полозов повідомляє, що так званий суд не задовольнив апеляцію на продовження арешту заступникові голови Меджлісу Ахтему Чийгозу.

Про це Полозов написав у Твіттері.

"Порадившись на місці, судді вирішили залишити Ахтема Чийгоза під вартою. Не змінилися обставини, кажуть", - пише Полозов.

Також в Фейсбуці з'явилось заява Полозова за підсумками першої половини судового засідання у справі щодо Ахтема Чийгоза:

Раніше захист просив змінити запобіжний захід через відсутність доказів провини Чийгоза. 12 грудня термін тримання під вартою Чийгоза було продовжено до 8 квітня 2017 року, після чого адвокат Полозов подав апеляцію.

Чийгоза обвинувачують в організації масових заворушень під час мітингу перед будівлею Верховної Ради Криму 26 лютого 2014 року. Його було затримано у Сімферополі у січні 2015 року. Мітинг, в ході якого прихильникам України протистояли проросійські активісти, у тому числі з партії "Російська єдність", проходив напередодні захоплення Криму російськими військовими.

Прочитано 7 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.