wrapper

Четверг, 09 февраля 2017 14:39

В Черкасах на сесії облради була бійка через російську мову (ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

На засіданні Черкаської обласної ради сталася бійка.  Після того, як директор готелю "Дніпро" Борис Лєбєдцов почав зачитувати звіт російською мовою, він нарвався на критику депутатів від ВО "Свобода", передає місцевий сайт "ІнфоМІСТ".

Вони вимагали, щоб він розмовляв українською. Після слів про те, що російською йому спілкуватися зручніше, до нього підбіг голова фракції свободівців в облраді Юрій Ботнар. Почалася штовханина, яка переросла в бійку. Сутичку між Лєбєдцовим і Ботнаром розняли присутні правоохоронці та депутати. 

"З цієї хвилини виступати російською тут ніхто не буде", - заявив Ботнар після закінчення бійки.

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qkLJItaWN2g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/J0mhyuqVVOg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Прочитано 247 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.