wrapper

Пятница, 10 февраля 2017 18:59

Загострення ситуації в АТО: Красногорівка, Попасна, Лобачеве, Авдіївка, Широкіне

Оцените материал
(0 голосов)

Близько 16 години п'ятниці, 10 лютого, бойовики відкрили вогонь із реактивної установки "Град" в бік позицій української армії поблизу Красногорівки. Після цього сюди ж відстрілявся танк терористів. Загалом обстріли фіксують по всій лінії розмежування.

На Луганщині бойовики з мінометів та гранатометів обстрілювали позиції Збройних сил України навколо Попасної, селища Лобачеве та в Станично-Луганському районі впритул до українсько-російського кордону.

У секторі "Донецьк" досі найбільше обстрілів залишається в Авдіївській промзоні, на Світлодарській дузі та на ділянці Піски-Опитне. Терористи гатять із мінометів та озброєння БМП. Обстріли переважно нетривалі та неприцільні.

А от на Приазов'ї бойовики, хоч і не використовують артилерію, як раніше, проте постійно тримають у напрузі наших військових. У прицілі терористів найбільше - Широкине, Водяне та Павлопіль. У Штабі констатують, що кількість обстрілів із важкого озброєння значно зменшилась і минулої доби жоден військовослужбовець не загинув і не поранений.

Прочитано 17 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.