wrapper

Понедельник, 13 февраля 2017 20:54

Родичі жінки, яка випала з вікна з сином та котами, вважають, що в трагедії винна не вона (ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

Трагедію на столичних Осокорках прокоментували рідні жінки, котра, за словами очевидців, викинула з вікна квартири котів, маленького сина, а слідом вистрибнула сама. Інформації свідків вони не вірять, передає ТСН.

На думку родичів, трагедія сталася тому, що малюк підійшов до вікна, з якого випали коти, а жінка кинулася до нього, але обоє втратили рівновагу. Також рідні підтвердили, що загибла працювала помічницею судді у Верховному суді України. Там особу ймовірної самогубці підтвердили. Суддя Верховного суду Анатолій Ємець назвав її своєю найкращою працівницею. Пояснив, що вона працювала з ним понад півроку, а у суді загалом працює з 2008 року. "Підходила виважено до роботи, не було ніяких зауважень. Характер спокійний, урівноважений", - розповів суддя.

Жінка померла на місці трагедії, загинула й одна з кішок. Маленька дитина добу пролежала в лікарні, але травми виявилися несумісними з життям. Після падіння вижила лише друга кішка – із забиттям голови та легень, переохолодженням та переламом лапи її доправили до ветлікарів. Нині стан тварини стабільний, але говорити, що її життя у небезпеці – зарано. "Основне, з чим ми боремося – набряк головного мозку. Стан тяжкий, але поки стабільний", - пояснив ветеринар.

Де перебуває батько загиблої дитини і чоловік загиблої жінки – встановити на цю мить не вдалося. На місці трагедії він не з'являвся, не відчинили дверей журналістам і його батьки. Відомо лише, що він працював охоронцем на автостоянці.

Як повідомляла "Україна небайдужа", в Київі з вікна 7 поверху випали жінка, 3-річний хлопчик та два кота. Вижила лише одна кішка. 

 

Прочитано 202 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.