wrapper

Среда, 15 февраля 2017 09:02

Трагедія на Осокорках: з'явилось відео падіння жінки, її сина та двох котів

Оцените материал
(0 голосов)

Камера зовнішнього спостереження, встановлена в будинку на вулиці Срібнокільській у Києві, зафіксувала момент падіння з вікна 7 поверху хлопчика, його матері та двох котів.

Відповідне відео було оприлюднено в мережі. Його можна переглянути за посиланням (18+)

Трагедія сталася о 7 ранку в неділю, 12 лютого.

На перших кадрах видно, як на засніжений асфальт впав спочатку один кіт, потім інший. Через дві хвилини на козирок підвального приміщення житлового будинку впав хлопчик (цей фрагмент на відео розмитий).

Через 20 секунд в трьох метрах від будинку на асфальті опинилася мати малюка. 30-річна жінка померла на місці події. Хлопчик помер в реанімації. Живою лишилась лише кішка. Зараз ветеринари рятують їй життя та за її долею стежить вся країна:

"По просьбам читателей публикуем обновления по выжившей в ужасе на Срибнокильской кошке: Нашли первую хозяйку. Она выкормила бездомную девочку—котенка и отдала хозяйке, погибшей в воскресенье. На фото внизу месячная малышка.

По состоянию на вторник: имеется положительная динамика. Уменьшились неврологические симптомы. Кошка сегодня начала сама держать нормальную температуру. Реагирует на ласки и даже ненадолго вставала.

Если малая выживет, а шансы сегодня больнее чем вчера, первая хозяйка хочет забрать девченку к себе. При этом желающих уже очередь. За судьбой малышки следит вся Украина"

Основною версією трагедії в поліції вважають навмисне вбивство: нібито жінка викинула з вікна двох котів, а потім дитину. Після наклала на себе руки. Є очевидці, які бачили момент трагедії. Водночас сусіди сім'ї вважають, що стався нещасний випадок: нібито малюк кинувся за котом з вікна, а мати, не витримавши пережитого, вирішила накласти на себе руки.

 

Прочитано 481 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.