wrapper

Пятница, 17 февраля 2017 17:21

В Авдіївці після вчорашнього обстрілу може рухнути цілий будинок (ФОТО)

Оцените материал
(0 голосов)

В Авдіївці після вчорашнього обстрілу може рухнути панельний будинок. Частина стіни на 5-му поверсі осунулась, тому є загроза руйнування будинку. Про це повідомив олова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський.

"У будинку в #Авдіївка на вулиці Гагаріна, в який учора влучив снаряд, пішло зміщення панельних плит зовнішньої стіни. Частина стіни на 5-му поверсі осунулась. Є загроза руйнування будинку і загроза для мешканців" - написав він.

За його словами, наразі дорога біля будинку перекрита, аби не було вібрацій від руху вантажного транспорту. В оперативному штабі відпрацьовується питання відселення людей з аварійного будинку.

Також Жебрівський повідомив, що людей переселятимуть до теріторіального центру:

"В будинку на Гагаріна в #Авдіївка відселяємо весь під’їзд. Переселяємо людей до територіального центру. Оперативний штаб надав автомобілі для перевезення речей мешканців. Поліція забезпечує правопорядок і охорону майна мешканців. За уточненими даними, вчора ввечері в Авдіївку залелетіло 4 снаряди. В результаті. було пошкоджено 21 квартиру в багатоповерхівках і 4 будинки в приватному секторі" - написав він.

Як повідомляла "Україна небайдужа", вчора 16 лютого близько 18 години вечора бойовики обстріляли Авдіївку: є поранені та загиблий мирний житель. 15 лютого бойовики також цілили по житловому сектору Авдіївки. Як наслідок, постраждали 9 приватних будинків.

Прочитано 7 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.