wrapper

Среда, 22 февраля 2017 16:56

На кордоні з Румунією, Словаччиною та Польщею протестують власники авто з іноземною реєстрацією

Оцените материал
(0 голосов)

Власники авто з іноземною реєстрацією проводять акції протеста на дорогах проти існуючих митних правил. Учасники протестів стоять на дорогах, які ведуть до пунктів пропуску «Порубне» на кордоні з Румунією, «Ужгород» на кордоні зі Словаччиною та на одній із доріг, яка веде до пункту пропуску «Шегині» на кордоні з Польщею, повідомляє прес-служба МВС.

Зокрема біля пункту пропуску «Шегині» близько 35 громадян проводять свою акцію на пішохідному переході, що спричиняє деякі труднощі для вільного проїзду транспортних засобів.

Дві інші групи, у яких по 50 осіб та близько 25 машин, перебувають приблизно за 1-2 км від пунктів пропуску на державному кордоні.

Зазначається, що власники автомобілів виступають проти чинних митних правил.

«Такі дії власників авто на роботу пунктів пропуску не впливають, однак вони перешкоджають руху в напрямку кордону», — зазначили в МВС.

У Держприкордонслужбі закликали громадян врахувати цю інформацію під час планування поїздок.

Для відслідковування ситуації на місцях знаходяться представники Національної поліції, додали в МВС.

Прочитано 11 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.