wrapper

Среда, 22 февраля 2017 17:05

Російський актор, що брав участь в Євромайдані отримав статус біженця в Україні (ФОТО)

Оцените материал
(0 голосов)

Російський актор Сергій Анісіфоров, учасник Євромайдану отримав статус біженця в Україні.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Суд по статусу біженця сьогодні виграв. Одеській окружний апеляційний суд остаточно поставив крапку в моїй багаторічній справі», — написав Анісіфоров.

 

Він зазначив, що судова тяганина тривала майже три роки.

При цьому він обурився, що колишній депутат російської Держдуми швидко отримав громадянство України.

«Чому депутат Росдуми, комуняка, який голосував за окупацію Криму, на першу свою заявою отримав громадянство України, а людина, яку переслідують в Росії з політичних мотивів, який рятував Одесу від сепаратистської наволочі, вже третій рік не може отримати статус біженця?!», — зазначив Анісіфоров.

Зазначимо, що нещодавно українське громадянство отримав колишній депутат Держдуми РФ від комуністичної партії Денис Вороненков.

В грудні 2013 року в інтерв’ю «Фактам» Анісіфоров розповів, що після участі в Євромайдані в Росії його перестали кликати зніматись в кіно.

Згодом дузі повідомили, що в Росії на нього чекають співробітники ФСБ на кримінальна справа.

Прочитано 10 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.