wrapper

Пятница, 24 февраля 2017 12:28

Через обстріли Авдіївка лишилась без води. Персонал ДФС евакуювали у бомбосховище

Оцените материал
(0 голосов)

Авдіївка, яка стоїть поряд із лінією розмежування, лишилася без води внаслідок обстрілу Донецької фільтрувальної станції. Про це повідомив віце-прем'єр Геннадій Зубко у своєму твіттері. "Пряме влучення снаряда у фільтрувальну станцію.

Авдіївка, яка стоїть поряд із лінією розмежування, лишилася без води внаслідок обстрілу Донецької фільтрувальної станції. Про це повідомив віце-прем'єр Геннадій Зубко у своєму твіттері.

"Пряме влучення снаряда у фільтрувальну станцію. Обладнання зупинене. Людей сховали у бомбосховище. Місто знов без води", - повідомив він.

"На ґрунті підтримки Нідерландами ратифікації угоди України з ЄС, орки не заспокоюються і посипають нашу землю снарядами", - додав Зубко.
Керівництво ДФС повідомляє про рішення зупинити фільтрувальну станцію та евакуювати персонал.

Як повідомляється на сайті ДФС, дві доби Донецька фільтрувальна станція перебуває в зоні найсильніших обстрілів. Боєприпаси потрапили в резервуар №1, в склад хлору - перебитий хлоропровід і пошкоджено покрівлю.

Зафіксовано два влучення в резервуари чистої води, снаряди впали біля адміністративно-побутового корпусу та будівлі фільтрів, крім того, осколками посічена будівля фільтрів і пошкоджені віконні перекриття (плити OSB), пошкоджено покрівлю будівлі фільтрів.

"У таких умовах забезпечувати роботу Донецької фільтрувальної станції неможливо, люди практично постійно перебувають у бомбосховищі. Керівництвом Компанії прийнято рішення про евакуацію персоналу і зупинку Донецької фільтрувальної станції.

У прес-службі компанії "Вода Донбасу" повідомили, що станція вже зупинена, передає Українська правда.

За словами співробітника прес-служби, рішення прийнято на період, поки не будуть створені нормальні умови для роботи співробітників на ДФС.
Це вже не перший раз, коли через обстріли припиняється водопостачання Авдіївки.

18 лютого через обстріли бойовиків Авдіївку, Авдіївський коксохімічний завод та "Донецька фільтрувальна станція" було знеструмлено, а через це припинилося постачання води.

Станція постачає воду в Авдіївку і прилеглі до неї населені пункти, а також в окуповану Ясинувату та частину окупованого Донецька.

Прочитано 8 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.