wrapper

Пятница, 24 февраля 2017 12:38

Жебрівський: Потрібно негайно приймати рішення про демілітаризацію зони біля ДФС

Оцените материал
(0 голосов)

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації  Павло Жебрівський заявляє, що потрібно негайно приймати рішення про демілітаризацію зони біля Донецької фільтрувальної станції. Про це він написав на своїй сторінці Facebook.

"Потрібно негайно приймати рішення про демілітаризацію зони біля ДФС. Ми про це неодноразово говорили і з ОБСЄ, і з СЦКК, і з місією ООН. Але зараз вже потрібно приймати кардинальне рішення", - написав він.

Він зазначив, що бойовики прицільно обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію яка постачає воду на Авдіївку і навколишні населені пункти, а також на Донецьк і Ясинувату. 8 снарядів розірвалось на території підприємства.

"Жодних ілюзій нема, московити однаково ненавидять наших людей по обидва боки лінії розмежування. Їм глибоко байдуже, що без питної води залишаються також і мешканці Донецька. Недогітлеру путіну потрібно зробити тут якомога більше хаосу. Як в Алепо. Оце і є його справжня мета", - додав Жебрівський.

Як відомо, через обстріли керівництво ДФС вирішило зупинити фільтрувальну станцію та евакуювати персонал. Авдіївка лишилася без води.

Прочитано 9 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.