wrapper

Пятница, 24 февраля 2017 14:56

В Донецьку бойовики обстрілами пошкодили хлоропровід

Оцените материал
(0 голосов)

Цієї ночі терористи ОРДО, обстрілюючи Донецьку фільтрувальну станцію, влучили в трубу, якою подається хлор для очищення води. Про це повідомив в ефірі телеканалу "112 Україна" губернатор Донеччини Павло Жебрівський.

"Відбулося 6 прильотів, 2 з них - прямі. Одна із мін пошкодила хлоропровід, але в саме сховище хлору не попали", - розповів він.

Голова області заспокоїв, що той хлор, який проявився, вже випарувався, екологічної небезпеки для навколишнього середовища та загрози для людей немає. Зараз хлоропровід вже запаяний. Ведуться ремонтні роботи з відновлення водопостачання через станцію.

За його словами, дуже пощастило, що залишились неушкодженими резервуари з хлором.

Жебрівський також розповів, що у зв'язку з цими подіями було евакуйовано весь персонал фільтрувальної станції.

У той же час у своєму акаунті в Twitter губернатор написав, що, окрім хлоропроводу, міни терористів пошкодили резервуари чистої води, фільтри, виробничі будівлі. При цьому ніхто із працівників не постраждав.

Прочитано 13 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.