wrapper

Пятница, 24 февраля 2017 15:32

В Одесі СБУ спіймала розповсюджувачів антиукраїнських газет

Оцените материал
(0 голосов)

СБУ викрила в Одесі групу провокаторів, які готували низку пропагандистських акцій під час вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Про це повідомила прес-служба Служби безпеки України.

"Для дестабілізації суспільно-політичної ситуації в регіоні зловмисники планували поширити провокаційну друковану продукцію, спрямовану на маніпулювання громадською думкою та дискредитацію вищого керівництва держави", - зазначається у повідомленні.

Співробітники СБУ вилучили дві з половиною тонни фейкових газет схожих на офіційне видання однієї з політичних партій, представлених у парламенті.
"Фальшивка містила вихідні дані та тираж, що відповідають справжньому друкованому виданню. Як встановили оперативники спецслужби, вантаж був доставлений до Одеси з Києва", - повідомили у відомстві.

Згідно з інформацією, головні виконавці акції - громадянка України, мешканка столиці, та громадянин Росії,мешканець Одеси - мали отримати за свою роботу 18 тисяч гривень.

"Вони вже встигли підібрати 30 розповсюджувачів фейкового видання та орендували приміщення для зберігання газет", - зазначили в СБУ.
Правоохоронці встановлюють всіх причетних до акції антиукраїнської пропаганди.

Прочитано 16 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.