wrapper

Вторник, 28 февраля 2017 11:26

Власниця сфінкса стверджує, що київські ветеринари "підсмажили" її кота (ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

Власниця кота породи сфінкс звинувачує лікарів однієї зі столичних ветеринарних клінік у смерті свого улюбленця. Врятувати тварину в іншому медичному закладі вже не змогли, йдеться в сюжеті ТСН.

Кота віддали на лікування з підозрою на сечокам'яну хворобу. Після операції в нього знизилася температура, тому тварину тримали на електричній грілці. Появу почервонінь на шкірі власниця сприйняла за алергію на ліки, однак за кілька днів після виписки у кота почали відмирати окремі ділянки тіла – хвіст, лапи.

Ветеринари з іншої клініки припустили, що некроз спричинили невірно застосовані антибіотики або виявлені опіки 2-3 ступенів і сепсис. Урятувати кота не вдалося. На його лікування господарка витратила 12 тисяч гривень і тепер планує позиватися до суду на лікарів, які до опіків "пісмажили" її тварину після операції на грілці та помилилися з антибіотиками.

Прочитано 209 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.