wrapper

Четверг, 02 марта 2017 12:52

Порошенко підписав закон, що спростить освіту молоді в окупованому Донбасі

Оцените материал
(0 голосов)

Президент Петро Порошенко підписав закон, що передбачає повну або часткову оплату навчання дітей на окупованих територіях та на лінії зіткнення.

Про це йдеться на сайті голови держави.

"Документ спрямований на посилення державної підтримки при здобутті освіти у державних та комунальних навчальних закладах для відповідної категорії людей, які проживають на тимчасово окупованих територіях та у населених пунктах на лінії зіткнення", - йдеться у повідомленні.

Закон "Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту осіб, які проживають на тимчасово окупованих територіях та у населених пунктах на лінії зіткнення" також, зокрема, передбачає безкоштовне надання підручників, стипендіальне забезпечення та безкоштовне забезпечення проживання в гуртожитках. Низку цих заходів і умови їх надання визначатиме Кабінет міністрів.

Підтримка буде здійснюватись у межах державної цільової програми.

Прочитано 5 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.