wrapper

Понедельник, 06 марта 2017 16:30

Жителя Авдіївки засудили на 5 років за за співпрацю з "ДНР"

Оцените материал
(0 голосов)

Мешканця Авдіївки засудили до 5 років ув'язнення за співпрацю із терористичною організацією "ДНР".

Про це у понеділок повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

"В ході судових слухань встановлено, що у березні-травні 2015 року 28-річний чоловік, діючи умисно, передавав представникам незаконних збройних формувань інформацію про дислокацію та переміщення військовослужбовців і військової техніки Збройних Сил України, задіяних у проведенні Антитерористичної операції на території міста Авдіївка та у Ясинуватському районі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що посібник терористів, мав позивний "Білий".

"По мобільному телефону підтримував зв'язок з бойовиком на прізвисько "Сміт". Результатом передачі вказаних даних ставали ворожі обстріли позицій українських воїнів", - повідомляє ГПУ.

Після затримання чоловік своєї провини не визнавав, проте, згідно із повідомленням, вона доведена повністю.

Прочитано 12 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.