wrapper

Понедельник, 06 марта 2017 16:36

В Дніпрі розпочали голодування інваліди праці

Оцените материал
(0 голосов)

В Дніпрі (колишній Дніпропетровськ) розпочали голодування інваліди праці, пише профспілковий сайт КВПУ.

Причиною протесту стало те, що інваліду праці, шахтарю Василю Албатову перешкоджають у оформленні документів на землю та навіть вимагають гроші. Про це повідомив голова ППО Незалежної профспілки гірників України (НПГУ) при Павлоградському міському відділенні Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві, голова КВПУ Дніпропетровської області Микола Житник.

Наразі у приміщенні Діпропетровської обласної раді голодують: Василь Албатов , а також на знак солідарності – Микола Житник і голова Дніпропетровської обласної громадської організації інвалідів праці «МИР» Олександр Бобков.

«Василь Албатов прийшов до представників Держкомзему області з усіма необхідними документами, але йому не оформили право власності на землю. Крім того з нього почали вимагати гроші, що можна розцінити, як хабар. Така ситуація неприпустима. Ми бачимо тотальну несправедливість до людей. Ми оголосили голодування, щоб припинити таке ставлення й порушення прав громадян», – зазначив Микола Житник.

Прочитано 10 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.