wrapper

Вторник, 07 марта 2017 11:34

Російські банки не обслуговують людей з паспортами "ЛНР/ДНР"

Оцените материал
(0 голосов)

Російські банки не обслуговують людей з паспортами фейкових "республік", проголошених в окремих районах Донецької і Луганської областей України.

Про це повідомляє РБК після опитування топ-30 російських банків.

У більшості випадків у банках або не відповіли на офіційний запит РБК, або обтічно повідомили, що обслуговують лише громадян Росії. Лише в декількох банках офіційно визнали, що в них діють обмеження при роботі з власниками документів ДНР і ЛНР.

Так, співробітник call-центру Ощадбанку повідомив, що з паспортом ДНР або ЛНР неможливо розмістити кошти на вклад.

"Паспорти громадян Донецької та Луганської республік не приймаються банком для здійснення банківських операцій, так як ДНР і ЛНР є самопроголошеними республіками і не визнані Росією і міжнародним співтовариством як окремі держави", — сказали в call-центрі. Луганська і Донецька республіки не укладали угоди про порядок визнання офіційних документів, виданих їх компетентними органами, тому на даний момент Ощадбанк не надає жодних банківських послуг громадянам ЛНР і ДНР, додали в банку. Більше читайте тут: https://tsn.ua/svit/rosiyski-banki-ne-viznayut-pasporti-feykovih-dnr-i-lnr-nezvazhayuchi-na-ukaz-putina-zmi-891984.html

Прочитано 11 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.