wrapper

Вторник, 07 марта 2017 17:06

Про що брехала Росія в Гаазі?

Оцените материал
(0 голосов)

Міжнародний суд ООН в Гаазі сьогодні слухав позицію російської сторони щодо позову України до РФ про порушення міжнародних Конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму та Конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації.

Після цього виступа Міністерство інформполітики України визначило п'ять найбільших фактів брехні, яку російська сторона поширює в міжнародному суді в Гаазі.

Про це повідомив у Facebook заступник міністра інформполітики Дмитро Золотухін.

Отже, ТОП-5 брехні російської сторони в міжнародному суді в Гаазі:

1. Події на сході України є не військовою агресією, а внутрішньо-українським конфліктом - БРЕХНЯ

Насправді - створення, фінансова підтримка та воєнний вишкіл відповідних парамілітарних організацій на Донбасі проводився російськими силами ще у 2009-му році в контексті підготовки до активних дій проти України.

Крім того, державні органи та громадські організації України надали та продовжуть надавати гігабайти підтверджень про присутність російських військ на суверенній території України.

2. #MH17 міг бути збитий українськими військовими, оскільки відповідні частини ЗСУ та техніка також могли знаходитися в наближенні до місця катастрофи. А міжнародна розслідувальна комісія та JIT не враховують російських доказів - БРЕХНЯ

Розслідувачами вже давно відтворені усі факти і аспекти того, як БУК-М1, який вбив 298 людей був привезений на територію України з Росії, знаходився під контролем російських найманців та керованих і спонсорованих ними терористів, та випустив ракету з конкретно встановленого місця

3. Російської зброї та російських військових немає на Донбасі - БРЕХНЯ

InformNapalm, Atlantic Council, Simon Ostrovsky, Bellingcat, Stop Terror, Security Service of Ukraine - усі ці організації, журналісти, експерти та волонтери створили гігабайти доказів того, що представники регулярних російських військових частин знаходилися на Донбасі, використовували зброю, брали участь у бойових зіткненнях, постачали зброю і важку техніку російського виробництва терористам.

4. Україна не дотримується Мінських домовленостей - БРЕХНЯ

Ескалація в Авдіївці була спровокована проросійськими терористами через 5 годин після телефонної розмови Володимира Путіна з Дональдом Трампом. Волонтери міжнародної спільноти ІнформНапалм зафіксували бронетехніку та важку артилерію, яка знаходилася у безпосередній близькості до лінії зіткнення, що порушує норми домовленостей в рамках Мінських угод

5. Блокада свідчить, що може Україна сама є спонсором тероризму? - БРЕХНЯ

На українських підприємствах, які ще не встигли вкрасти росіяни, праюють громадяни України, які отримують зарплатню та сплачують податки до українського бюджету. Ці громадяни України утримуються терористами в заручниках і потребують допомоги міжнародної спільноти та захисту в міжнародному суді!

Прочитано 13 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.