wrapper

Пятница, 10 марта 2017 10:53

"Ощадбанк" пропанує кредит на житло переселенцям

Оцените материал
(0 голосов)

Придбати житло за спеціальними умовами можуть громадяни України, які переселилися з тимчасово непідконтрольної території України та районів проведення антитерористичної операції

Кредит надається строком до 30 років. Відсоткова ставка становить 20% і є фіксованою протягом усього строку кредитування. Кредит можна отримати в розмірі до 90% вартості нерухомості, що виступатиме забезпеченням, повідомляє прес-служба банку.

В забезпечення за кредитом можна надати як житло, що придбатимуть на вторинному ринку, так і іншу нерухомість, яка належить поручителю (наприклад, родичам переселенця) чи безпосередньо позичальнику. Програмою передбачено можливість дострокового погашення кредиту без будь-яких штрафних санкцій.

«Ми максимально скоротили початковий внесок до 10%, збільшили строк кредитування до 30 років. Відсоткова ставка є найменшою в іпотечній продуктовій лінійці банку. Важливо також, що вона є фіксованою на весь строк кредитування», – заначила директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Валерія Малахова.

Детальніше з умовами кредиту можна ознайомитись на офіційному сайті, в Контакт-центрі за тел.: 0-800-210-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України); +38-044-363-01-33 та у відділеннях Ощадбанку.

Прочитано 7 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.