wrapper

Пятница, 10 марта 2017 13:32

В ЛНР заявили, що спіймали бійців ЗСУ, причепних до вбивства начальника "народної міліції"

Оцените материал
(0 голосов)

Так званий «голова МВС ЛНР» Ігор Корнет заявив, що в «ЛНР» затримали причетних до вбивства «начальника управління народної міліції ЛНР» Олег Анащенка, повідомляє підконтрольний бойовикам сайт «Луганськінформцентр».

Він стверджує, що причетні до вбивства — українські військові сил спеціальних операції ЗСУ, які діяли під керуванням СБУ

«Всі вони є військовослужбовцями сил спеціального призначення Збройних Сил України, закинутими в Луганськ в складі диверсійно-терористичної групи для вчинення терористичних актів за завданнями Служби безпеки України. Зараз з ними проводяться слідчі дії», — повідомив Корнет.

Він додав, що затриманих допитують.

Також, за словами Корнета, виявлено арсенал зброї, який нібито призначався для затриманих.

Нагадаємо, 4 лютого в Луганську заявили, що в автомобілі, який вибухнув, загинув «начальник управління народної міліції «ЛНР» Олег Анащенко.

6 лютого в «ЛНР» повідомили, що затримали причетного до вибуху машини Анащенка. Тоді йшлося про затримання майора ЗСУ.

Того ж дня прес-секретар Міноборони Вікторія Кушнір зазначила, що весь особовий склад знаходиться при виконанні службових обов’язків.

«Всі наші військовослужбовці знаходяться при виконанні свої завдань. Ми не можемо сказати, що хтось був затриманий. Нам всі дзвонять і кажуть, що це однозначний фейк», — підкреслила Кушнір.

Прочитано 12 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.