wrapper

Пятница, 10 марта 2017 16:54

СБУ допитала Савченко щодо поїздки в Донецьк

Оцените материал
(0 голосов)

Голова Служби безпеки України Василь Грицак підтвердив, що нардепа Надію Савченко після її поїздок на непідконтрольну українській владі територію викликали на допит. Про це Грицак розповів журналістам під час брифінгу у Черкасах, повідомляє 24 канал

Голова Служби безпеки України Василь Грицак підтвердив, що нардепа Надію Савченко після її поїздок на непідконтрольну українській владі територію викликали на допит.

Про це Грицак розповів журналістам під час брифінгу у Черкасах.

Він зазначив, що Савченко щонайменше один раз приходила на допит

"Вона з’явилась на допит один раз, потім цей допит перенесла, сказала, здається, що вона зайнята, і прийшовши в черговий раз на допит кілька днів тому вона давала свідчення" – пояснив Василь Грицак.

Як доповів йому керівник слідчого підрозділу, під час допиту Савченко в більшості питань посилалась на статтю 63 Конституції України, в якій йдеться про те, що особа не несе відповідальності за відмову давати показання.

Проте в одному питанні, за словами Грицака, Савченко чітко запевнила, що не брала участь у стрільбах на території так званої "ДНР".

"Слідчі збирають матеріали, якщо цих матеріалів буде достатньо, щоб оголосити підозру, слідчі будуть діяти у встановлений законом спосіб і з цього приводу я не можу впливати на їхнє рішення", – зазначив Василь Грицак.

Як відомо, 24 лютого нардеп Надія Савченко поїхала у так звану "ДНР", де разом з представниками бойовиків відвідала колонії, в яких утримують українських полонених

Прочитано 27 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.