wrapper

Понедельник, 13 марта 2017 23:37

В Києві мітінгували прихильники блокади

Оцените материал
(0 голосов)

 На Майдані Незалежності в понеділок увечері мітингували прихильники блокади торгівлі з окупованими територіями Донецької і Луганської областей.

Учасники київського мітингу прихильників блокади, за їхніми словами, торгівлі з окупованими частинами Донбасу, що прийшли пізно ввечері під будівлю адміністрації президента на вулиці Банковій, закликали скидати владу України або принаймні влаштувати імпічмент президентові Петрові Порошенку.

Вони звинувачували владу України у становищі, що склалося внаслідок агресії Росії.

Критики на адресу Росії і керівництва цієї держави протягом короткого мітингу не лунало.

Серед організаторів акції були народні депутати від фракції «Самопоміч», представники радикальних організацій «ОУН» чи «Правий сектор».

Будівля адміністрації була оточена силовиками задля безпеки.

Раніше в понеділок кількасот людей мітингували в центрі Києва, вимагаючи звільнити затриманих біля місць блокування на сході України і припинити, як вони заявляли, торгівлю з окупованими територіями.

Перед тим Національна поліція і Служба безпеки України повідомили, що затримали 43 особи на місці блокування на станції Кривий Торець, їх доставили до відділків поліції.

Прочитано 52 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.