wrapper

Понедельник, 13 марта 2017 23:48

У Вінниці пікетують СБУ

Оцените материал
(0 голосов)

У Вінниці громадські активісти пікетують СБУ на знак протесту проти «силового розгону» 16 редуту блокувальників у Торецьку, Щербинівці та Курдюмівці та затримання учасників блокади.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив громадський активіст Анатолій Банах.

«Ми вважаємо неприпустимим застосування будь-яких силових дій до учасників блокади, тим більше – затримання патріотів. Тому вийшли на пікет і стоятимемо тут, доки не переконаємось, що хлопців відпустили. Вже є близько 200 осіб і люди підходять», - повідомив Банах.

За його словами, наразі акція має мирний характер, її учасники планують пікетувати обласне СБУ до ранку.

З пікетувальниками зустрівся заступник начальника УСБУ у Вінницькій області і повідомив, що всіх затриманих учасників блокади відпустили. Утім, вінницькі активісти кажуть, що, за їхніми даними, затриманих наразі перевозять до Харкова. Відтак, пікетування обіцяють продовжувати, аж поки не отримають відомостей, що учасники блокади і справді на волі.

Прочитано 7 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.