wrapper

Воскресенье, 25 июня 2017 20:40

На Миколаївщині прикордонники виявили браконьєрів

Оцените материал
(0 голосов)

 

Як повідомляє Державна прикордонна служба України, 23 червня прикордонники Херсонського загону у черговий раз виявили браконьєрів на узбережжі Березанської затоки в районі населеного пункту Рибаківка.

Два громадянина України, мешканці Березанського району Миколаївщини, за допомогою чотирьох ятерів виловили майже 40 кілограмів креветки, чим завдали збитків державі на суму майже 100 тисяч гривень.

Виявлені водні живі ресурси та заборонені знаряддя лову прикордонники передали  представникам Національної поліції та направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею 249 ККУ «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом».  

Можливо, браконьєрів було б менше, якби креветка не продавалася на місцевих ринках, а місця відпочинку з цими ринками не рекламувалися журналістами по телебаченню. Отже, виходить, у винищенні креветок винні не лише браконьєри.

Джерело

Прочитано 46 раз
Другие материалы в этой категории: « Ночка чекає на нового господаря

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.