wrapper

Среда, 02 ноября 2016 16:28

У київському метро спіймали чоловіка з протитанковим гранатометом (ФОТО, ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

Сьогодні, 2 листопада на станції метро «Деміївська» правоохоронці виявили і вилучили у підозрілого чоловіка ручний протитанковий гранатомет і патрон калібру 14,5 мм. Про це йдеться на сайті Національної поліції Києва.

"Сьогодні вранці працівники поліції метрополітену під час проведення профілактичних заходів щодо попередження правопорушень на станції столичної підземки «Деміївська», помітили підозрілого чоловіка і запросили в кімнату поліції. Під час особистого огляду в сумці пасажира метрополітену слідчо-оперативна група виявила і вилучила ручний протитанковий гранатомет і патрон калібру 14,5 мм" - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили особу зловмисника - ним виявився 31-річний житель Хмельницької області.

Подія належним чином зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

 

Прочитано 34 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.