wrapper

Воскресенье, 06 ноября 2016 22:26

У Києві захисники радіоринку знов вийшли на вулицю (ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

Сьогодні захисники радіоринку біля станції метро "Харківська" знов вийшли на вулицю, але на цей раз на Майдан Нзалежності. Протестувальники обурені тім, що робочі місця підприємців на ринку будуть знесені, оскільки на цьому місці, за їх словами, зібралися будувати новий житловий конкурс. Вони встановили намет, тримали прапори партії "5.10", ЄС, та США.

На цей раз до акції протесту також приєдналася нардеп Надія Савченко. Вона підтримала протестуючих.

Під час мітингу сталися сутички з поліцією. 

Нагадаємо, вчора, 5 листопада на вулиці Ревуцького біля станції метро протестувальники "Харківська" захисники радіоринку перекривали дорогу, запалювали шини та кричали про революцію.

Прочитано 41 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.