wrapper

Вторник, 08 ноября 2016 15:04

Закарпаття затопило (ФОТО, ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

У Закарпатській області внаслідок сильних опадів подекуди підтопило домівки, свердловини з водою та розмило дороги.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій 8 листопада, інформуючи, що станом на 7 ранку 8 листопада опади припинилися, вода пішла на спад.

6-7 листопада внаслідок сильних опадів у м. Перечин підтопило 8 свердловин, які забезпечують місто питною водою, в результаті чого без водопостачання залишилося 33 багатоквартирних будинків, 3 школи, 3 дитячих заклади, 1 лікарня та 599 приватних будинків (це 5 760 осіб, а всього у місті проживає близько 7 200 осіб).

Комунальні служби організували підвезення питної води, приватний сектор частково забезпечений криницями. При зниженні рівня води на водозаборі додатково обстежать систему водопостачання, промиють і знезаразять свердловини.

У Міжгірському районі: у селах Голятин, Буковець, Синевир, Колочава, Лісковець та Репине частково розмито дорожнє покриття автодоріг місцевого значення загальною протяжністю 1 410 м, вода зійшла самопливом 7 листопада.

А у с. Синевир підмито габіонну сітку протяжністю 40-50 м, підрозділи ДСНС відкачали воду з приміщень електропідстанції.

В Іршавському районі: у селах Сільце та Вільхівка підтоплено сільгоспугіддя загальною площею близько 40 га.
У Свалявському районі: у с. Пасіка підтоплено підвальні приміщення 10 житлових будинків та дворогосподарств, 7 листопада підрозділи ДСНС воду відкачали, у м. Свалява частково пошкоджено опору моста, рух через міст тимчасово призупинено.

У Воловецькому районі: в смт Жденієво, в селах Нові Ворота та Канора підтоплено підвальні приміщення та дворогосподарства 8 житлових будинків, 7 листопада підрозділами ДСНС воду відкачано.
У м. Ужгород: підтоплено 6 підвальних приміщень житлових будинків та 5 дворогосподарств, 7 листопада підрозділами ДСНС воду відкачано.

У Мукачівському районі: у с. Кольчино підтоплено 3 підвальні приміщення житлових будинків та 9 дворогосподарств, 7 листопада підрозділи ДСНС воду відкачали.

У Великоберезнянському районі: в смт Великий Березний підтоплено 9 дворогосподарств, 7 листопада вода зійшла самопливом.

Підрозділи ДСНС відкачали близько 6 тисяч кубометрів води з 44 дворогосподарств та 30 підвальних приміщень житлових будинків.

4c242d3 zakarpat 4

13e36ac zakarpat 1

331b77d zakarpat 3

2749f56 zakarpat 2

Раніше днями затопило курортне село Лумшори.

 

Прочитано 34 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.