wrapper

Вторник, 08 ноября 2016 15:12

У Львові на 3 роки засудили інернет-сепаратиста

Оцените материал
(0 голосов)

Львівський суд засудив місцевого мешканця до 3 років в'язниці із відстрочкою виконання покарання строком 3 роки через заклики до сепаратизму і повалення влади в Україні.

Про це повідомляє прокуратура Львівської області.

Згідно з повідомленням, чоловік у себе вдома у соцмережі "Вконтакте" з травня 2014 року по березень 2015 "проводив незаконну агітаційну роботу серед користувачів інтернету".

"Зокрема, розповсюджував на своїй сторінці статті (пости) із закликами до насильницької зміни або повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, а також до змін меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України", – заявила прокуратура.

Прочитано 7 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.