wrapper

Четверг, 10 ноября 2016 15:20

Бойовики заблокували пропускний пункт «Гнутове» на Донеччині

Оцените материал
(0 голосов)

Російсько-окупаційні війська заблокували КПВВ «Гнутове» у Донецькій області. Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України. 

У повідомленні зазначається, що бойовики досі не почали пропуск осіб і автомобілів через пункт пропуску.

«Сьогодні навпроти КПВВ «Гнутове» представники російсько-терористичних військ не розпочали пропуск осіб і транспортних засобів через лінію розмежування на своєму блокпосту в н.п. Октябр», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що незаконні збройні формування хочуть звинуватити підрозділи Збройних Сил України в обстрілах селища. Читайте також Доба в АТО: найгарячіше – під Маріуполем, по Водяному бойовики гатили з великокаліберної артилерії «Станом на ранок російські найманці не пропустили жодного автомобіля ні на в'їзд, ні на виїзд. В даний час у КПВВ «Гнутове» на виїзному напрямку перебуває 40 автівок і 30 осіб, які прямують у пішому порядку», - додали в ДПСУ.

Вчора, 9 листопада, бойовики "ДНР" перекрили рух через контрольно-пропускний пункт "Октябр", розташований поблизу лінії розмежування в Донецькій області. Причиною бойовики називали нібито "обстріл з напряму позицій українських військових". За повідомленням сайту бойовиків, на момент закриття в черзі на КПП перебувало близько 50 автомобілів.

Прочитано 3 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.