wrapper

Суббота, 12 ноября 2016 23:02

У Миколаєві на будівлі міської ради радянську зірку замінили на герб України (ФОТО)

Оцените материал
(0 голосов)

 У Миколаєві на будівлі міської ради демонтували радянську п'ятикутну зірку, яка символізує "єдність світового пролетаріату п'яти континентів Землі" та замінили її на державний герб України. Про це повідомляє місцеве видання "НикВести".

http://nikvesti.com/news/politics/97517

Роботи з демонтажу зірки та встановлення нового символу проводилися вранці у суботу. Металева стела, на вершині якої розташовувалася зірка, залишилася, але в основі кола встановили Герб України, виготовлений за аналогічними розмірами.

Згідно з повідомленням, заміна символіки відбувається за погодженням з мером Миколаєва Олександром Сенкевичем.

Як зазначає видання, один з працівників, який виконував висотні роботи з установки герба, є сином того, хто встановлював "зірку" на будівлі мерії.

8226d00 nik1 1

8989bdf nik 1

 

Прочитано 5 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.