wrapper

Понедельник, 14 ноября 2016 16:40

Чоловік Дєєвої судитиметься зі ЗМІ за розповсюдження відвертих фото дружини

Оцените материал
(0 голосов)

 Чоловік нещодавно призначеної заступниці міністра МВС з євроінтеграції Анастасії Дєєвої судитиметься зі ЗМІ через розповсюдження відвертих фото дружини серед яких, стверджує хлопець, є фейки.

"Хочу звернутися до тих, хто реалізував це цькування, засновану на системному зливі і на міксі особистих фотографій з фейковими. Всі ці ЗМІ з дивними доменами типу in.ua, будуть вказані в судовому позові. І ні, я не тішу себе надією виграти суд, я просто буду відстоювати честь моєї дружини. Тому що у вас немає права втручатися в наше приватне життя", - написав Дєєв на своїй сторінці у соцмережі.

10 листопада стало відомо про призначення 24-річної Анастасії Дєєвої заступником міністра внутрішніх справ України з питань євроінтеграції.

У декларації Дєєвої говориться, що в 2015 році вона отримала 4387 грн доходів, з них 4380 грн склала стипендія, ще 7 грн – дивіденди і відсотки. Крім того, вона вказала 24 373 доларів доходів, отриманих за кордоном. За інформацією "Українських новин", до переїзду в Україну Дєєва жила в Стокгольмі, де, за її словами, займалася зеленими технологіями.

Згодом з'явилися відомості про те, що Дєєва працювала у глави МЗС часів Януковича. Далі у Мережі опинились відверті фото заступниці міністра. Сам Аваков назвав ханжами осіб, які критикують Дєєву за фотографії.

Прочитано 49 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.