wrapper

Четверг, 17 ноября 2016 20:35

На Луганщині жорстоко побили сепаратиста Клінчаєва, - журналіст

Оцените материал
(0 голосов)

В місті Сєвєродонецьк (Луганська область) побили луганського сепаратиста, колишнього регіонала Арсена Клінчаєва.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав місцевий журналіст Єфрем Кузнєцов, повідомляє "Україна Небайдужа".

Як повідомив Кузнєцов, Клінчаєва побили патріотично налаштовані громадяни в районі ресторану «Шале» в Сєвєродонецьку.

"Клінчаєва насилу відбили його знайомі і відвезли в одну з клінік Лисичанська.Ми зараз ведемо пошук куди відправився Клінчаєв зализувати рани і повідомимо громадськість куди можна підтягнутися для розмови з ним і його покровителями. Що робив Клінчаєв в Сєвєродонецьку поки не відомо. Був він у кампанії одного з депутатів міської ради Півночі", - написав журналіст.

Нагадаємо, колишній луганський регіонал, депутат обласної ради брав активну участь у подіях так званої "руської весни" в Луганську навесні 2014-го року. Зокрема, саме він піднімав російський триколор над будівлею облради. Раніше Клінчаєва бачили в Києві, де він також неодноразово отримував стусанів, пізніше з'явилася інформація про те, що він поїхав в Росію. 

 

Прочитано 379 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.