wrapper

Вторник, 22 ноября 2016 21:22

Януковича допитають у п'ятницю по відеозв'язку

Оцените материал
(4 голосов)

Святошинський районний суд Києва ухвалив провести допит колишнього президента Віктора Януковича і екс-командувача Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ Станіслава Шуляка з допомогою відеоконференцзв'язку 25 листопада в 13.00.

Про це на засіданні у вівторок повідомив головуючий суддя Сергій Дячук, передають "Українські новини".

Як відомо, розгляд питання про визначення дати проведення відеодопиту Януковича і Шуляка було призначено на 24 листопада.

У той же час на засіданні суду у вівторок один з підсудних колишніх співробітників спецпідрозділу "Беркут", Олег Янішевський, заявив, що погано почувається і не зможе бути присутнім на засіданні в четвер. За словами екс-"беркутівця", він захворів і у нього висока температура.

У зв'язку з цим суд вирішив розглянути це питання на засіданні у вівторок, зазначає агентство.

"Суд постановляє змінити порядок дослідження доказів і провести допит як свідків Януковича і Шуляка в порядку відеоконференції на найближчій засіданні", – вирішив суд.

Допит розпочнеться 25 листопада о 13:00 за київським часом.

Янукович і Шуляк будуть присутні в Ростовському обласному суді (Росія).

Як відомо, в травні Святошинський райсуд вирішив допитати по відеоконференцзв'язку Януковича у справі проти 5 колишніх співробітників спецпідрозділу "Беркут", обвинувачених у розстрілі 48 активістів Евромайдана на вулиці Інститутській у Києві.

Прочитано 822 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.