wrapper

Среда, 18 января 2017 17:03

Українці стали частіше купувати в інтернеті, ніж ходити по магазинам - дослідження

Оцените материал
(0 голосов)

Українці останнім часом почали все частіше замовляти товари та послуги в інтернеті – їх кількість зросла до 91% у порівнянні з минулими роками.

Про це повідомляє AIN.

Експерти відзначають, що онлайн-шопінгом почали користуватися навіть ті, хто раніше не довіряв такій системі, надаючи перевагу звичайним магазинам та торгівельним центрам.

За даними дослідження аналітичної групи Nielsen Connected Commerce, раніше щонайменше 17% опитаних заявили, що ніколи не купували товари в інтернеті, а тепер їх кількість скоротилася до 9%.

Частіше за все українці купують онлайн одяг, аксесуари, а також взуття – близько 56%. Крім того, 52% опитаних зазначили, що купують комп'ютерну техніку, а ще 50% - споживчу. Другу сходинку у рейтингу популярних покупок займають косметичні засоби – їх замовляють в інтернеті 42% респондентів.

Продукти харчування втратили свою популярність, адже українці все частіше готують самі. Проте, 6% користувачів все таки час від часу користуються такими послугами.

Фахівці застерігають, що перед замовленням товарів та послуг варто поцікавитися репутацією компанії на ринку та відгуками клієнтів про сервіс.

Прочитано 14 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.