wrapper

Четверг, 23 февраля 2017 11:22

На передовій бійці облаштували їдальню на честь кота (ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

Українські бійці попри ворожі обстріли не забувають облаштовувати побут. Нещодавно на Луганщині неподалік Кряківки вони добудували нову їдальню. На честь пухнастого улюбленця підрозділу назвали її "Бар Чорний Кіт", повідомляє "5 канал".

"Звикли жити під землею. Але, менш з тим, треба якось зберігати (дух), аби цивілізація хоч трохи була. Приємніше сидіти за столом, спілкуватися і бачити одне одного, ніж кожен буде окремо на вулиці їсти", – пояснює задум "бару" боєць "Таліб".

Є на опорному пункті й власноруч збудовані лазня й капличка. Творчо підійшли армійці й до облаштування спостережних постів. Їх встановили просто на дереві, для того, щоб краще відстежувати ворожих диверсантів.

Прочитано 197 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.