wrapper

Понедельник, 13 марта 2017 09:15

У Луцьку зібрались собаколюби зі всієї країни на виставці (ФОТО)

Оцените материал
(0 голосов)

Чергова виставка собак «Перлина Волині-2017» зібрала понад чотири сотні чотирилапих з усієї України і з-за кордону.

У рамках заходу запланована загальна виставка собак усіх порід і низка монопородних виставок, пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Під час монопородних виставок за титули змагатимуться німецькі вівчарки, американські кокер-спаніелі, золотисті ретривери і лабрадори-ретривери. Кожну породу будуть оцінювати експерти, серед яких є спеціалісти міжнародного класу, які приїхали не лише з інших регіонів України, а й з Польщі та Білорусі.

Усього до участі в «Перлині Волині» зареєстрували майже 400 собак з усієї України, є і такі, чиї власники приїхали з-за кордону, щоб продемонструвати своїх улюбленців.

Представлено близько 70 порід, серед яких є рідкісні: приміром, ірландський червоний сетер та маремма-абруцька вівчарка.

original-04w

original-05w

original-10w

original-08w

original-09w

original-10w

original-12w

original-12w

original-14w

original-13w

original-15w

original-16w

original-18w

original-20w

original-21w

original-22w

original-24w

original-26w

 

original-27w

original-29w

Прочитано 468 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.